Hvad er Ignite Danmark?

Ignite Danmark #33

Ignite Danmark afholder tilbagevendende events i København, hvor inspirerende mennesker deler deres passion i det særlige Ignite talks-fortælleformat: 5 minutter og 20 slides – et nyt hvert 15. sekund.

Formålet er at inspirere, dele viden og passioner, udvide horisonter og udvikle ideer. Intet emne er for smalt og alle er velkomne, hvad enten det er som taler eller gæst.

Ignite-fællesskabet er frivilligt drevet. Vi er ikke ude på at sælge noget, eller tjene penge. Vi synes bare det er fantastisk at være med til at skabe et inspirerende fællesskab for passionerede mennesker.

De sidste mange år har vi holdt fast til hos SOHO i kødbyen i København, som både sørger for lokaler og for at vi kan købe mad, øl og vin, mens vi bliver inspirerede.

Vil du være med?
Ignite Danmarks events er åbne for alle. Hvis du gerne vil deltage som gæst, så hold øje med vores hjemmeside, Facebook, Instagram, hvor vi annoncerer datoen for næste event, så snart vi kender den, eller tilmeld dig vores mailingliste, og få direkte besked, når vi har en ny dato. Når du har tidspunktet og datoen, så er du klar - man møder bare op, ingen tilmelding er nødvendig.
Hvis du gerne vil holde oplæg, kan du se mere her.

Historien
Ignite talks har sin oprindelse i Seattle, hvor de første Ignite-events blev afholdt i 2006. Derefter spredte format og events sig som en løbeild, og der findes nu Ignite talks over hele verden. I Danmark har vi afholdt Ignite siden 2010, og har i løbet af de ti år hørt hundredvis af oplæg om alt fra bisonokser til rejser til Mars, over brætspil, yndlingsfilm, geniale opfindelser og meget, meget mere.

Du kan læse mere om Ignite-formatet og historien her.